by lobke meykenswelkom welcome willkommen bienvenue bienvenido bem vindo benvenuto välkommen yōkoso huānying

︎︎ HAPPY YOU ︎


de designs van Lobke zijn als zijzelf. gepassioneerd door interieur, sfeer en textuur. als je opzoek bent naar iemand die een totaalplaatje kan maken met eigenheid en karakter, is Lobke koploper. ze houdt rekening met de wens van haar klant en giet daar haar eigen sausje over.

I & Q


︎ HAPPY YOU ︎


toen we tegen Lobke zeiden “doe maar, je hebt carte blanche” wisten we niet goed wat te verwachten. het gaat ten slotte over je droomhuis en wilt alles hebben zoals je hoofd en hart het hebben ingebeeld. en oh boy, wat waren we verrast! ondanks dat we Lobke vrij spel hadden gegeven, heeft ze onze wensen en ideeën perfect omgezet en gevisualiseerd. tot in de kleinste details, tot in de puntjes uitgewerkt. realistische, mooie en duidelijke renders brachten ons huis tot leven. ook in de zoektocht naar de perfecte tegelvloer, de juiste kleur parket en de beste materialen liet Lobke geen steek vallen. ze zocht en vond, wat wij wilden. altijd bereikbaar, vriendelijk en ongelofelijk creatief. ze denkt mee op alle aspecten, zowel qua vormgeving, lichtplan maar ook budgetair. van A tot Z een correcte en snelle service, met bovendien een persoonlijke aanpak. wat wil je nog meer? wij zijn zo blij dat we voor deze getalenteerde binnenhuisarchitecte hebben gekozen!
A & J

︎ HAPPY YOU ︎


waauw! wat een talent.. ontzettend mooi ontwerp van onze multifunctionele zolderverdieping. we hadden zelfs geen enkele opmerking.. dit omdat Lobke heel gerichte vragen stelt met betrekking tot de wensen en de verwachtingen. dankjewel

A & W

stay in flow and follow studio lob


︎  ︎  ︎   ︎